lauantai 21. joulukuuta 2013

CHRISTmas

Pitkästään aikaa taas täällä kirjoittamassa ja kyllä tuntuu hyvältä tulla tänne koneen ääreelle ja kirjoittaa sellaisesta asiasta, joka on ehkä monille ihmisille todella tärkeä vaan sen takia, että se on, eikä sen oikean tarkoituksen vuoksi.

JOULU > eng. CHRISTMAS


Tuossahan on monien ihmisten joulu. Mutta mikä tuossa joulussa nähdään olennaisena asiana? Lahjat.. ja niin sanotusti joulurauha, perheen kanssa oleskelua, kuusen koristelu yms.
Eikö tuo ole aika maallista? No meneehän tuo vähän sellaiseksi materiaalistiseksi, mutta eihän me voida mitään, koska maailma on mennyt tällaiseksi ja me asutaan täällä.

Mutta mikä on sitten JOULU?


Luke 2:7 "ja hän synnytti pojan, esikoisensa. Hän kapaloi lapsen ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut tilaa majapaikassa." 
Luke 2:10 "mutta enkeli sanoi heille: >Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. 11 Tänää on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra"

Noilla jakeilla päästään vähän jo siihen oikeeseen asiaan, joka on Jeesus Kristus ja Hänen syntymää me muistamme ja juhlimme joka jouluna. Hänelle pitää antaa pikkasen aikaa jouluna ja muistaa, että jouluna on syntynyt meidän Vapahtajamme, eikä tämä juhlapäivä ole ihan turhaan meidän kalenterissa.

Juhlitaan Vapahtajamme syntymää, muistetaan ja iloitaan siitä, että ollaan saatu joskus aikoinaan tänne maailmaan Hänet pelastamaan meidät kaikista synneistämme.

Hyvää ja rauhallista Joulua! & Siunattua Uutta Vuotta!
-Ayrton

#blessed #CHRISTmas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti