tiistai 16. heinäkuuta 2013

Blogi alkaa käynnistyä

Morjesta kaikille! Mun nimi on Oskari Kakkonen ja kirjottelen tätä blogia yhdessä Ayrtonin kanssa. 20 vuotta löytyy ikää ja Jyväskylässä asustelen. Oon tällä hetkellä intissä, jota on jäljellä vielä vähän päälle kaksi kuukautta.

Tosiaan aloiteltiin tätä blogia Ayrtonin kanssa tuossa muutama viikko sitten. Toivotaan ja rukoillaan, että joku vois tästä saada jotain. Rukoilen, että evankeliumi vois olla hyvin vahvasti esillä tässä blogissa, koska se on kaikkein tärkein uutinen, jonka ihminen voi kuulla. Roomalaiskirjeen ensimmäisen luvun jakeissa 16 ja 17 lukee näin: "16 Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat, ensin juutalaisille, sitten myös kreikkalaisille. 17 Siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon. Onhan kirjoitettu: Uskosta vanhurskas saa elää."

Jokainen on tervetullut lukemaan tätä blogia, oli sitten "uskovainen" tai "ei-uskovainen". Ja haluan sanoa kyllä varmasti meidän molempien kirjoittajien puolesta, että ei olla yhtään parempia ihmisiä, kuin kukaan muu. Ihan ajatellen, jos joku saa kuvan, että siinä ne pyhät kirjottelee niin kaikkitietävinä ja luulee olevansa jotain. Ei-uskovaisista ja mikspä ei ihan uskovaisistakin voi jotkut asiat kuullostaa oudoilta, mutta meiltä voi kysyä kyllä ihan hyvin kaikkea, mitä mieleen tulee ja laittaa muutakin kommenttia. Yritetään vastata, JOS tiedetään. Tosiaan palaute on tervetullutta, ja jos löytyy mitään teologisia vääryyksiä tai harhaoppeja meidän kirjoituksista, niin saa laittaa palautetta ja korjausta.

Kiitoksia vaan ja palaillaan!

-Oskari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti